image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Tot 2023 tonen we aansprekende projecten die in andere delen van het land zijn gestart met financiering vanuit een windfonds.

ENERGIE OP HET DORPSHUIS

image

Energie op het dorpshuis in Sint Philipsland met behulp van zonnepanelen. Dit is één voorbeeld van projecten die het windfonds van Windpark Krammer mogelijk heeft gemaakt. Daarnaast is er ook bijgedragen aan het restaureren van kunstwerk de reuzenmossel, energiezuinige verlichting in stallen van de dierenwei, solarbank bij een sportkooi, zonnedaken, informatiebord bij de nieuwe jeu de boules baan (foto) en nog veel meer. Beoordeel zelf of er projecten bij zitten die je inspireren.

 

DUURZAME VERLICHTING BIJ HET DORPSHUIS IN DELFZIJL

image

In Delfzijl is er dankzij een windfonds duurzame verlichting (zie foto) gerealiseerd op de parkeerplaats van het dorpshuis. Daarnaast draagt het windpark daar sinds 2016 bij aan heel diverse sociale projecten. Momenteel wordt er gebouwd aan een fitness park. Reeds afgerond zijn projecten die het gras hielpen korthouden en de vlag lieten waaien. Bekijk alle projecten ter inspiratie.

VAN VUILSTORT NAAR RECREATIEGEBIED

image

Een verlaten vuilstort werd in Nijmegen omgetoverd tot een recreatiegebied met kasteelfundering. Een mooi voorbeeld van één van de projecten die door het omgevingsfonds in Nijmegen mogelijk is gemaakt. Daarnaast heeft het fonds een financiële bijdrage verleend aan 7 projecten in dorpen en wijken in de omgeving. Zo komt er nieuw groen bij de kerk en naamborden in Reeth. Ook is er bijgedragen aan een wijkfeest, sportevenement en muziekfestival en deze zullen jaarlijks terugkeren.

up